Creează atmosfera ideală în casa ta cu becurile Philips Hue E14 5.3W

Dacă dorești să aduci o notă de eleganță și inteligență casei tale, pachetul Philips Hue 4 Becuri E14 5.3W B39 470lm Bluetooth Zigbee este alegerea perfectă. Aceste două seturi cu câte două becuri oferă iluminat White and Color Ambiance pentru a transforma complet atmosfera din interiorul locuinței tale.

Specificații tehnice de ultimă generație 🌐

Pachetul include nu unu, ci două seturi de două becuri E14, fiecare cu un consum eficient de energie de 5.2W. Designul bulb-ului B39 se integrează perfect în orice ambient și oferă un flux luminos de 470lm per bec, ceea ce este perfect pentru iluminatul corect și eficient al spațiilor de dimensiuni mici sau medii. Gradul de protecție IP20 garantează funcționarea lor fără probleme în medii interioare.

Cu compatibilitatea nativă cu asistenții virtuali precum Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant, controlul luminii devine o experiență hands-free. Tehnologia Bluetooth + Zigbee asigură conectivitatea perfectă între becuri și dispozitivele tale inteligente, iar durabilitatea este confirmată de 50000 de click-uri.

Spectru de lumină și culoare variat 🌈

Unul dintre punctele forte ale acestor becuri este spectrul lor de lumină, care variază de la o lumină caldă de 2000k perfectă pentru serile relaxante, la o lumină albă și vibrantă de 6500k ideală pentru activități intense. Dar nu se oprește aici, deoarece ai acces la peste 16 milioane de culori vibrante, ceea ce îți permite să personalizezi cu ușurință atmosfera din cameră pentru orice ocazie.

Sfaturi practice pentru utilizare 🏠

  1. Setări cozy pentru seri relaxante: Dacă dorești o seară relaxantă, setează becurile la o culoare caldă, de exemplu, un portocaliu pal, și reglează luminozitatea pentru a crea o atmosferă cozy.
  2. Focus și productivitate: Pentru orele de lucru sau studiu, folosește o lumină albă cu temperatură de culoare mai mare (peste 5000k) pentru a-ți stimula concentrarea.
  3. Petreceri colorate: Transformă camera într-un spațiu vibrant pentru petreceri sau evenimente speciale, alegând culori intense și efecte dinamice.
  4. Programare inteligentă: Folosește aplicația Philips Hue pentru a programa iluminatul în funcție de ora zilei, pentru a economisi energie și a crea atmosfera potrivită.

🚀 Cu pachetul Philips Hue E14, nu doar că vei avea controlul asupra iluminatului din casa ta, ci vei aduce și o notă de inovație și stil. Aceste becuri inteligente sunt ideale pentru orice locuință modernă și pentru oricine dorește să experimenteze versatilitatea White and Color Ambiance. Așadar, transformă-ți casa într-o oază de lumină inteligentă cu Philips Hue! 🏡✨

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email