Exterior Philips Smart Connected by WiZ

Cu o gamă formată din becuri și corpuri de iluminat, WiZ are tot ce este necesar pentru a echipa casa ta cu iluminat inteligent.

Modifică starea de spirit cu o atingere

Ghirlandă WiZ 12 lights 1480cm 12W IP65 RGB
Aplică neagră smart WiZ Connected Elpas 8.5W RGBW
Starter kit spoturi exterior WiZ Black 2x4W RGBW
Ghirlandele pentru exterior rezistente la apă oferă 16 milioane de culori și nuanțe uimitoare pentru a împodobi toate spațiile tale exterioare. Sigure și ușor de conectat, pot fi aranjate și rearanjate după dorință. Modurile dinamice presetate îți luminează Crăciunul cu roșu și verde în mișcare sau dau start petrecerii de Haloween cu milioane de culori care clipesc aleatoriu.
Aceste corpuri de iluminat, proiectate cu eleganță și rezistente la intemperii, aduc o notă inedită la clasica lampă de perete pentru exterior. Instalați-le profesional în grădina din față, în spatele casei, pe balcon sau pe verandă pentru a beneficia de 400 de lumeni de lumină frumoasă. Alegeți din milioane de culori, de la alb cald la rece sau moduri dinamice de iluminat folosind rețeaua dvs. Wi-Fi existentă.
Proiectoarele cu culori complete echipate cu accesorii pentru fixare în sol, sunt ușor de instalat și sigure în aleile de acces, grădina din față sau din spate, oferind linii de lumină strălucitoare și dinamice. Corpurile rezistente la apă pot fi controlate cu sistemul Wi-Fi existent. Poți instala până la cinci proiectoare într-o linie pentru a face parcarea, plimbările și relaxarea o plăcere.