Veioze Philips Smart Connected by WiZ

Ai deja Amazon Alexa sau Google Home? Luminile WiZ se integrează ușor în sistemul tău preferat de casă inteligentă pentru cele mai bune experiențe de automatizare a casei vreodată.

Luminile inteligente WiZ au Wi-Fi încorporat. Nu ai nevoie de nimic în plus pentru a-ți configura sistemul, iar acesta va rămâne mereu sincronizat și actualizat.

Lampadar alb WiZ Pole Floor 13W RGB
Veioză albă WiZ Mobile 13.5W RGB
Veioză LED albă WiZ Hero 9W RGB

AI O ÎNTREBARE?

Pot controla luminile WiZ atât cu aplicația WiZ, cât și cu platformele Matter în același timp?

Da, luminile Connected by WiZ încorporează tehnologia Matter fiind astfel compatibile cu orice aplicație și dispozitive (terță parte( ce lucrează prin acest protocol.

Ce funcții sunt disponibile atunci când folosesc Matter pentru a controla luminile WiZ?

Atunci când folosești Matter pentru a controla luminile WiZ, funcțiile acceptate pentru fiecare tip de dispozitiv sunt definite de Matter. Funcțiile pentru utilizări specifice iluminării sunt limitate la funcții de bază precum pornirea și oprirea, reducerea luminozității și schimbarea culorii. Dacă dorești să te bucuri de funcționalități mai avansate precum moduri dinamice de iluminat, scene de lumină personalizabile și control al luminii în două zone, folosește aplicația WiZ - care a fost proiectată pentru a debloca toate caracteristicile unice ale luminilor WiZ.

Toate produsele WiZ suportă Matter?

Nu, doar luminile și prizele inteligente produse după al doilea trimestru al anului 2021 suportă Matter. Accesoriile de control WiZ, cum ar fi WiZmote, butonul smart și senzorul de mișcare, nu suportă Matter.