Creează experiența ta vizuală cu Philips Hue Play DoublePack alb

Visezi la o atmosferă cinematografică acasă? 🎬 Philips Hue Play DoublePack Alb este răspunsul tău! Această soluție de iluminat inteligentă, cu o carcasă elegantă de culoare albă, oferă o experiență vizuală captivantă, ideală pentru televizoare non-ambilight și pentru lumină ambientală.

💡 Specificațiile tehnice – Ce îl face special?

 • Durata de viață: Impresionante 25000 de ore de iluminare.
 • Tensiune de lucru: Eficientă la 24V, având adaptor de tensiune în pachet.
 • Grad de protecție IP20: Ideal pentru interior.
 • Consum: Doar 2×6.6W.
 • Flux luminos: 2x500lm, iluminând perfect orice spațiu.
 • Dimensiuni: Compact și elegant cu 25.3cm lungime, 4.4cm lățime și 3.6cm înălțime.
 • Tehnologie: Bluetooth + Zigbee, pentru o conectivitate optimă.
 • Compatibilitate: Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant.
 • Spectru de lumină: White and Color Ambiance, peste 16 milioane de culori vibrante, de la 2000k la 6500k.

🌈 Creează ambianța perfectă

Cu Philips Hue Play, ai libertatea de a alege dintr-o paletă de peste 16 milioane de culori pentru a crea atmosfera dorită. Imaginează-ți cum culorile se sincronizează perfect cu filmele tale preferate, aducând acțiunea direct în sufrageria ta! 🎥

🤖 Integrare inteligentă cu asistenți virtuali

Ușurința de utilizare este cheia! Philips Hue Play se integrează perfect cu asistenții virtuali, permițându-ți să controlezi iluminarea prin simple comenzi vocale. 🗣️ Alexa, schimbă lumina în modul cinema!

🔧 Sfaturi practice de utilizare

 1. Ambianță pentru seara de film: Setează Philips Hue Play pe modul „cinema” pentru a te scufunda în povestea filmului.
 2. Iluminare pentru muncă: Alege o lumină albă, puternică pentru a te concentra mai bine în timpul orelor de lucru.
 3. Relaxare: Folosește culori calde pentru a crea un mediu relaxant după o zi lungă.

Philips Hue Play DoublePack alb nu este doar un sistem de iluminat; este un portal către o experiență vizuală și senzorială unică. Indiferent dacă ești un cinefil pasionat, un gamer entuziast sau pur și simplu îți dorești să creezi o atmosferă specială acasă, acest sistem de iluminat îți transformă spațiul într-o scenă vie de culori și lumini.

🎨 Personalizează-ți spațiul

Cu Philips Hue Play, ai controlul complet asupra ambientului tău. Fie că ești în căutarea unei lumini calde pentru o seară relaxantă sau vrei să adaugi un plus de dinamism camerei tale, opțiunile sunt nelimitate.

📱 Conectivitate ușoară

Instalarea și conectarea sistemului este un joc de copii. Descarcă aplicația Philips Hue și conectează-te în câteva minute. Controlul prin intermediul smartphone-ului tău îți oferă libertatea de a schimba setările de oriunde din casă.

🌟 Philips Hue Play DoublePack alb este mai mult decât un simplu sistem de iluminat – este un upgrade al stilului tău de viață. Adaptabil, ușor de utilizat și extrem de versatil, îți transformă casa într-un spațiu dinamic și personalizat. Fie că ești un fan al tehnologiei sau doar cauți o modalitate simplă de a îmbunătăți atmosfera din casa ta, Philips Hue Play este alegerea perfectă. 💫

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email