Despre Philips Smart Connected by WiZ

Toate produsele Philips Smart Connected by WiZ pot fi setate, controlate si automatizate din aplicatia WiZ. Nu exista compatibilitate cu produsele Philips Hue si nici cu aplicatia Philips Hue. Becurile LED inteligente Philips Smart sunt parte din gama Philips Smart by WiZ Connected si compatibile cu produsele anterior lansate in aceasta categorie de corpuri de iluminat si becuri inteligente (WiZ connected Lighting).

philips smart

Un bec inteligent usor de contectat care functioneaza cu reteaua WIFI existenta

Instaleaza becul Philips Smart, descarca aplicatia WiZ si esti gata sa incepi setarea sistemului tau de iluminat inteligent si Smart Home.

philips smart

Control de oriunde din smartphone-ul tau

Luminile tale WiZ pot fi controlate de oriunde te-ai afla cu telefonul tau inteligent si aplicatia WiZ (disponibila atat pe iOS si Android).

philips smart

Bec inteligent cu milioane de culori si dinamism in iluminare

Luminile WiZ iti ofera o paleta completa de alegeri dupa bunul plac si dupa starea ta de spirit. Alege alb cald pentru relaxare sau rosu intens pentru o seara romantica. Totul depinde de imaginatia ta.

Bec inteligent cu control vocal din Alexa, Siri Shortcuts sau Google Assistant

Este atat de simplu sa te bucuri de avantajele unui sistem de iluminat inteligent atunci cand ai cei mai populari asistenti virtuali la dispozitia ta. 

O stare de bine cu luminile WiZ. Descopera intreaga gama Philips Smart by Wiz Connected

Foloseste setarile ritmului circadian si scenariile tale de lumina preferata care sunt oricand foarte usor de activat. Descopera toate avantajele aplicatiei WiZ.

philips smart
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email