Iluminați casa inteligent cu Philips Hue: O lume de culori în casa ta

Descoperiți noul nivel al iluminatului ambiental cu pachetul Philips Hue, care include 2 becuri E27 A60 9W 1100lm White and Color Ambiance și 1 senzor de mișcare. Este timpul să experimentați o iluminare care nu doar luminează spațiul, ci și îl transformă. 🌈

De ce să alegeți pachetul Philips Hue? 💡

Acest pachet conține 2 becuri E27 de 9W fiecare, cu un flux luminos impresionant de 1100lm per bec. Forma bulbului A60 asigură o distribuție uniformă a luminii. Cu un grad de protecție IP20, aceste becuri sunt durabile și de încredere.

Compatibilitatea cu asistenții virtuali precum Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant îmbunătățește experiența utilizatorului, permițând controlul prin voce. Tehnologia Bluetooth + Zigbee facilitează o conectivitate rapidă și eficientă.

🎨 Spectrul de lumină White and Color Ambiance oferă acces la peste 16 milioane de culori vibrante, de la o lumină caldă de 2000k la o lumină rece de 6500k.

Senzorul de mișcare, cu dimensiuni de 3cm lungime, 6.2cm lățime și 6.2cm înălțime, are o rază de acțiune de maxim 6m și un grad de protecție IP42, activând automat iluminatul pentru confort și eficiență.

Sfaturi pentru optimizarea experienței cu Philips Hue în casa ta 🏠

  1. Creează scenarii luminoase: Folosește culorile pentru a seta starea de spirit potrivită pentru fiecare ocazie, fie că este vorba de o seară liniștită sau o petrecere cu prietenii.
  2. Economie și eficiență: Cu un consum de doar 9W, becurile Philips Hue sunt eficiente energetic, reducând factura de electricitate.
  3. Controlul vocii și automatizare: Utilizați asistenții vocali pentru a controla lumina fără efort, perfect pentru momentele când mâinile sunt ocupate.
  4. Securitate prin iluminare: Senzorul de mișcare poate fi folosit pentru a aprinde luminile când sunteți departe, creând impresia că cineva este acasă.
  5. Ambianță personalizată: Schimbă setările de lumină în funcție de activitatea pe care o desfășurați – citit, gătit sau relaxare.

De ce Philips Hue este soluția ideală pentru tine? 🌟

Philips Hue transformă orice încăpere într-un spațiu vibrant și plin de viață. Cu peste 50.000 de click-uri, longevitatea acestor becuri este asigurată. Optează pentru soluția inteligentă și versatilă pentru un ambient plăcut în casa ta cu Pachetul Philips Hue.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email