Iluminatul inteligent la îndemâna ta. Descoperă setul Nita Smart cu 3 prize, 5 becuri E14 RGB și 1 senzor de mișcare

Într-o lume în care iluminatul decorativ prinde tot mai mult teren, setul Nita Smart, compus din 3 prize, 5 becuri de 6W E14 RGB și 1 senzor de mișcare, vă poate ajuta în acest sens și vă transformă complet atmosfera și funcționalitatea locuinței dvs.

Eficiența energetică și luminozitate impresionantă 💡

Primul pas în crearea unei atmosfere plăcute și economice este alegerea becurilor potrivite. Fiecare bec din setul Nita Smart consumă doar 6W, dar oferă un flux luminos de 470LM – ideal pentru a ilumina orice încăpere fără a-ți face griji pentru factura de electricitate.

Variații de culoare pentru fiecare stare 🌈

Cu o gamă largă de temperaturi de culoare, de la 2700K la 6500K, și peste 16 milioane de culori disponibile, setul Nita Smart îți permite să personalizezi iluminatul în funcție de starea ta de spirit sau eveniment. De la o lumină caldă, relaxantă, până la culori vibrante pentru petreceri, ai control complet.

Tehnologie avansată: Wi-Fi și Bluetooth 📱

Conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth îți oferă libertatea de a controla iluminatul chiar și atunci când nu ești acasă. Prin intermediul aplicațiilor mobile și a asistenților virtuali precum Amazon Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant, poți să setezi scenarii, să programezi iluminatul sau să-l controlezi vocal.

Senzorul de mișcare: confort și securitate 👀

Senzorul de mișcare, cu o rază de acțiune de 6m, adaugă un nivel suplimentar de confort și securitate. Poți seta luminile să se aprindă automat la detectarea mișcării, ideal pentru holuri sau când ai mâinile ocupate.

Sfaturi de utilizare 🛠️

  1. Setează scenele potrivite: Folosește aplicația pentru a crea scenarii luminoase personalizate. De exemplu, o lumină caldă pentru serile de lectură sau culori dinamice pentru sesiuni de fitness acasă.
  2. Optimizarea securității: Programează becurile să se aprindă și să se stingă la ore specifice când ești plecat, pentru a crea impresia că cineva este acasă.
  3. Economisește energie: Folosește senzorul de mișcare pentru a asigura că luminile nu rămân aprinse atunci când nu e necesar.
  4. Experimentează cu culorile: Nu te limita la alb. Experimentează cu diferite culori pentru a vedea cum influențează starea de spirit și decorul încăperii.

Setul Nita Smart nu este doar un pas spre casa viitorului, ci o soluție practică, estetică și economică pentru prezent. Cu o instalație simplă, control intuitiv și posibilități nelimitate de personalizare, îți poți transforma locuința într-un spațiu care reflectă personalitatea și stilul tău unic. 💡🌈🏠

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email