Plafoniera neagră cu spoturi reglabile Philips Hue Centris – O combinație de artă și tehnologie

Ești în căutarea unei soluții de iluminat care să îmbine eleganța cu funcționalitatea? 🤔 Descoperă plafoniera cu spoturi reglabile Philips Hue Centris BT 1600lm White and Color Ambiance – mai mult decât o sursă de lumină, o experiență cromatică completă.

Compatibilitatea cu asistenți virtuali precum Amazon Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant transformă Philips Hue Centris într-o piesă centrală a casei inteligente. 🏠 Fie că folosești Android sau iOS, poți controla lumina prin simpla atingere a unui buton sau prin comenzi vocale, beneficiind de o interacție fluidă și intuitivă.

Ce îți oferă această plafonieră unică? Prin tehnologia Bluetooth + Zigbee, Philips Hue Centris îți permite să personalizezi iluminatul după bunul plac. Explorează un spectru vast de peste 16 milioane de culori și temperaturi de culoare de la 2000k la 6500k pentru a crea atmosfera perfectă pentru orice moment. 🌈

Fie că plănuiești o seară romantică și ai nevoie de o lumină caldă și intimă, sau dorești un ambient energizant pentru sesiuni de lucru eficiente, Philips Hue Centris se adaptează nevoilor tale. 🔆 Funcția dimabilă îți permite să ajustezi intensitatea luminii, asigurându-ți un control total asupra mediului tău.

Economisirea energiei este, de asemenea, un aspect crucial. Cu un consum de doar 5.7W pentru cele 2 spoturi reglabile și 11W pentru bara luminoasă, împreună cu fluxul luminos total de 1600lm, această plafonieră reprezintă o alegere eficientă și durabilă. Realizată din metal negru, adaugă o notă de eleganță oricărui spațiu. 💡

Philips Hue Centris promite și longevitate remarcabilă, având o durată de viață estimată la 15000 ore. Aceasta înseamnă ani de iluminat de calitate fără grija înlocuirii frecvente a surselor de lumină. ⏳

Designul său modern, cu înălțime de 12.8 cm, lățime de 8.5 cm și lungime de 40.8 cm face din Philips Hue Centris o alegere perfectă pentru orice interior.

Plafoniera Philips Hue Centris nu este doar un simplu accesoriu de iluminat, ci un instrument ce îți permite să transformi orice încăpere într-un spațiu vibrant și plin de viață. 🎨 Experimentează magia luminii și culorilor în propriul tău cămin!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email