Spotul WiZ Imageo Black GU10 3×4.9W 1035lm RGB. Schimba radical modul în care percepi lumina în casa ta.

Compatibilitate și control inteligent 💡

Ce face Spotul WiZ Imageo atât de special? În primul rând, compatibilitatea sa cu Alexa, Siri și Google Assistant. Ai la dispoziție control vocal pentru a ajusta lumina după preferințele tale, fără să te ridici de pe canapea. Imaginează-ți că poți aprinde, stinge sau modifica intensitatea luminii cu o simplă comandă vocală!

Luminozitate remarcabilă și eficiență energetică cu spotul WiZ Imageo 💫

Cu o putere de 1035 lumeni și 3×4.9W, Spotul WiZ Imageo oferă o iluminare excelentă, consumând însă surprinzător de puțină energie. Și nu uita de durata impresionantă de viață de 15,000 ore – un adevărat campion al durabilității!

Dimensiuni și montare 📏

Cu dimensiunile sale de 44×10.5×12.3cm, acest spot se integrează perfect în orice decor. Montarea lui este simplă și intuitivă, fiind ideal pentru living, dormitor sau chiar pentru a crea o atmosferă ambientală în birou.

Ambianță colorată și personalizabilă 🌈

Partea cea mai interesantă? Ambianța colorată, RGB 2200-6500k. Poți alege dintr-o gamă largă de culori pentru a crea atmosfera perfectă pentru orice moment al zilei. De la tonuri calde pentru relaxare, până la culori vibrante pentru petreceri, Spotul WiZ Imageo îți transformă casa într-un spațiu magic.

Sfaturi de utilizare 📘

  1. Experimentează cu Culorile: Creează teme coloristice pentru diferite ocazii sau stări de spirit.
  2. Integrează-l în Rutina Ta: Programează iluminatul să se adapteze la programul tău zilnic.
  3. Economisește Energie: Folosește funcțiile smart pentru a reduce consumul când nu ești acasă.

Spotul WiZ Imageo Black GU10 nu este doar un produs de iluminat, ci un partener în crearea unei case inteligente și ospitaliere. Prin combinarea tehnologiei avansate cu un design elegant, acest spot se transformă într-un element central al casei tale smart.

Transformă casa ta într-un sanctuar de lumină și culoare cu Spot WiZ Imageo! 🏠✨

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email