Un pas spre viitorul smart home. Setul Nita cu priză inteligentă și senzor de mișcare

Vă gândiți vreodată cum ar fi dacă casa dvs. ar răspunde nevoilor dvs. cu doar o simplă comandă vocală sau o atingere pe smartphone? 📱 Cu Setul Nita Smart, compus dintr-o priză smart și un senzor de mișcare WIFI, visul unei case inteligente devine realitate. 💡

Setul Nita Smart – inovație și eficiență

Setul Nita Smart, combină două componente esențiale pentru orice casă modernă: o priză inteligentă Nita, cu un curent nominal de 16A și o putere impresionantă de 3680W, și un senzor de mișcare inteligent Nita, ce operează cu o rază maximă de acțiune de 6m. Controlul se face ușor prin WIFI și Bluetooth, fără a necesita un bridge suplimentar.

Control simplu și eficient

🔌 Priza inteligentă Nita vă permite să controlați aparatele electrice de la distanță. Fie că doriți să aprindeți luminile înainte de a ajunge acasă sau să opriți un aparat uitat, totul se face simplu, prin intermediul aplicației dedicate. De asemenea, priza are dimensiuni compacte, 52x52x83mm, integrându-se perfect în orice decor.

🚶‍♂️ Senzorul de mișcare, cu dimensiuni de 48x48x48mm, este ideal pentru iluminatul interior. Acesta detectează mișcarea și activează automat luminile sau alte dispozitive conectate, fiind perfect pentru holuri sau camerele unde doriți să aveți lumina aprinsă doar când este necesar.

Compatibilitate și conectivitate

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale setului Nita Smart este compatibilitatea sa cu asistenți virtuali precum Amazon Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant. Această caracteristică vă permite să controlați dispozitivele prin comenzi vocale, adăugând un plus de confort și eficiență vieții dvs. zilnice. 🗣️

Sfaturi pentru utilizare

  1. Securitatea acasă: Utilizați senzorul de mișcare pentru a activa luminile când nu sunteți acasă, oferind impresia că locuința este ocupată.
  2. Economisirea energiei: Conectați aparatele care consumă multă energie la priza smart și programați-le să se oprească automat.
  3. Confort: Configurați scenarii personalizate, cum ar fi aprinderea luminilor la ora sosirii acasă.
  4. Asistență vocală: Folosiți asistenții vocali pentru a controla dispozitivele fără a vă ridica de pe canapea.

Setul Nita Smart este o soluție excelentă pentru a vă transforma casa într-un spațiu mai inteligent, confortabil și eficient. Cu tehnologie de top, Wi-Fi + Bluetooth, și ușurință în utilizare, acest set reprezintă pasul următor spre viitorul caselor inteligente. 💡

🏠 Transformați-vă casa într-o oază de confort și eficiență cu setul Nita Smart. 👍

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email