Descoperă magia culorilor cu plafoniera Philips Hue Centris – Un spectacol de lumini în casa ta

Când vine vorba de iluminatul casei, alegerea corectă poate transforma orice spațiu din obișnuit în extraordinar. 🌟 Plafoniera Philips Hue Centris cu 3 spoturi reglabile 3550lm White and Color Ambiance este mai mult decât o simplă sursă de lumină; este o capodoperă de tehnologie și design care redefinește experiența iluminatului interior.

Această plafonieră modernă este compatibilă cu asistenți virtuali precum Amazon Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant, disponibilă pe Android și iOS, oferindu-vă libertatea de a controla iluminatul cu vocea sau prin aplicația dedicată. 📱 Acest nivel de integrare face din Philips Hue Centris un must-have în orice casă inteligentă.

Tehnologia Bluetooth + Zigbee, vă asigură o conectivitate fără cusur și posibilitatea de a vă personaliza setările de iluminat. Fie că doriți o lumină caldă pentru o seară relaxantă sau o paletă de culori vibrante pentru petreceri, această plafonieră vă acoperă nevoile. 🎉 Cu peste 16 milioane de culori disponibile, puteți crea o atmosferă unică în orice moment.

Designul plafonierei, realizat din aluminiu alb, este atât elegant, cât și funcțional. Cu un consum eficient de 3 spoturi reglabile de 5.7W plus o bară luminoasă de 34W și fluxul luminos total de 3550lm, asigură o acoperire luminoasă excelentă pentru orice spațiu și oferă un echilibru perfect între estetică și eficiență energetică. 💡 Plus, cu funcția dimabilă, puteți regla intensitatea luminii pentru a se potrivi oricărei activități sau stări de spirit.

Durata de viață a acestei plafoniere este impresionantă, oferindu-vă 15000 ore de iluminat de calitate, reducând astfel nevoia de înlocuire frecventă. Dimensiunile de 12.8 cm înălțime, 8.5 cm lățime și 78.2 cm lungime.

Sfaturi de utilizare: Experimentați cu diferite setări de culoare pentru a găsi tonurile perfecte pentru fiecare cameră. Folosiți setări de lumină caldă pentru relaxare și culori mai vibrante pentru activități energice. 🏠

Așadar, plafoniera Philips Hue Centris nu este doar un produs de iluminat, ci o declarație de stil și funcționalitate. Fie că doriți să îmbunătățiți atmosfera unei camere sau să adăugați un plus de culoare și dinamism casei dvs., această plafonieră este alegerea ideală. 🌈

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email