Optează pentru experiența iluminatului inteligent acasă cu Philips Hue Play DoublePack și HDMI Sync

Cauti o modalitate de a revoluționa iluminatul din casa ta? Pachetul Philips Hue Play DoublePack cu HDMI Sync Box și Hue Bridge este soluția perfectă. Această combinație oferă o experiență de iluminare personalizată și dinamică, ideală pentru orice spațiu.

De ce Philips Hue Play DoublePack este alegerea perfectă? 💡

  1. Design elegant și versatil: Pachetul include 2 corpuri de iluminat Philips Hue Play, fiecare cu o putere de 6.6W și 530lm, într-un design negru sofisticat, perfect pentru orice decor interior.
  2. Experiență multimedia imersivă: Hue HDMI Sync Box permite sincronizarea luminilor cu muzica, filmele sau jocurile de pe TV, creând o atmosferă completă și captivantă.
  3. Control complet cu Hue Bridge: Hue Bridge este inima sistemului Philips Hue, controlând până la 50 de dispozitive și permițând accesul la toate automatizările din aplicația Hue.
  4. Integrare inteligentă: Cu tehnologie Bluetooth + Zigbee, este compatibil cu Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant, oferind control vocal și de la distanță.

Sfaturi pentru maximizarea experienței cu Philips Hue Play 🎮

  • Creează ambianța perfectă: Utilizează diferite scenarii luminoase pentru a-ți potența experiențele vizuale și auditive.
  • Personalizează setările: Ajustează intensitatea și culoarea luminilor pentru a se potrivi cu activitățile tale, fie că ești în mijlocul unui film captivant sau te relaxezi cu muzica preferată.
  • Folosește aplicația Hue: Experimentează cu diferite configurări și automatizări în aplicația Hue pentru a-ți personaliza și mai mult iluminatul.

Un pas spre viitorul iluminatului 🌟

Cu Philips Hue Play DoublePack, Hue HDMI Sync Box și Hue Bridge, ai toate instrumentele pentru a transforma casa ta într-un spațiu unic și personalizat. Indiferent dacă ești un cinefil, un gamer pasionat sau pur și simplu iubești atmosferele unice, Philips Hue Play este alegerea ideală. Intră în lumea iluminatului inteligent și experimentează o nouă dimensiune a confortului acasă!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email