Inovație și stil cu becul Philips Hue Vintage G93 E27 White Ambiance

Intră în era iluminatului inteligent cu becul LED Philips Hue Vintage! Acest bec nu este doar o sursă de lumină, ci un accesoriu smart care îmbunătățește orice spațiu. Dotat cu tehnologie Bluetooth + Zigbee, becul se integrează perfect în casa ta digitală.

Specificații Tehnice Uimitoare 💡

  • Compatibilitate: Alexa, Siri Shortcuts, Google Assistant
  • Dulie: E27
  • Lumină: 550lm, White Ambiance, 2200-6500k, de la alb cald la alb rece
  • Formă: G93, înălțime 150mm
  • Energie: 7W, durată de viață 15000 ore

Beneficiile Iluminatului Inteligent

Versatilitate și Confort 🌈 – Imaginează-ți că ai peste 50000 de opțiuni de lumină albă. De la nuanțe calde, ideale pentru serile relaxante, până la lumina rece, perfectă pentru concentrare. Schimbă atmosfera camerei cu un simplu gest sau comandă vocală!

Ușor de Folosit și Economic 🌿 – Datorită tehnologiei Bluetooth, configurația este rapidă și ușoară. Iar cu un consum de doar 7W, acest bec nu doar că luminează casa ta, ci și protejează planeta.

Sfaturi și Idei de Utilizare 💭

Crează Ambianța Perfectă – Pentru cinele romantice, setează lumina la o nuanță caldă. În timpul sesiunilor de lucru, alege o lumină mai rece pentru a stimula concentrarea.

Comenzi Vocale și Automatizări 🗣️ – Integrează becul în scenarii automate. De exemplu, setează ca lumina să se diminueze treptat înainte de culcare.

Economisește Energie Inteligent – Utilizează setările de programare pentru a reduce consumul atunci când nu ești acasă.

O Alegere Inteligentă și Stilată 🏡 . Achiziționarea becului LED Philips Hue Vintage este mai mult decât o simplă alegere de iluminat. Este o investiție în confortul, stilul și eficiența energetică a locuinței tale. Transformă-ți casa într-un sanctuar smart cu Philips Hue Vintage!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email