Veioza WiZ Mobile. Transformă oricare spațiu cu iluminatul inteligent modern

Inteligența în Iluminare pentru casa ta 🏠

Era digitală ne-a adus multe inovații, iar iluminatul inteligent este unul dintre cele mai impresionante. Veioza albă WiZ Mobile 13.5W 400lm WiFi BT RGB este exemplul perfect al modului în care tehnologia se îmbină cu designul pentru a crea produse care îmbunătățesc calitatea vieții noastre de zi cu zi.

Caracteristici tehnice ale veiozei WiZ Mobile 📏

Această veioză elegantă, realizată din plastic alb de înaltă calitate, are un design compact și modern, cu un diametru de 11.7cm și o înălțime de 19.3cm. Cu un grad de protecție IP20, este perfectă pentru orice spațiu interior.

Veioza WiZ Mobile oferă un consum eficient de 13.5W și un flux luminos de 400lm, asigurând un iluminat adecvat pentru orice moment. Având o durată de viață de 25000 de ore și până la 50000 de cicluri de utilizare, este un accesoriu durabil și de încredere.

Conectivitate și control vocal: confort și eficiență 🌍

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale veiozei este tehnologia Wi-Fi și Bluetooth. Compatibilitatea cu asistenții virtuali precum Amazon Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant îți permite să controlezi iluminatul prin simpla utilizare a vocii.

Spectru de lumină RGB: creativitate și ambianță 🌈

Veioza dispune de un spectru de lumină RGB ce variază între 2200-6500k, oferind peste 16 milioane de culori. Acest lucru îți permite să creezi un mediu perfect adaptat stării tale de spirit sau activităților tale.

Sfaturi practice de utilizare 💡

  1. Ambianță pentru lectură: Reglează lumina pe o culoare caldă pentru a crea un mediu confortabil pentru lectură.
  2. Iluminare pentru muncă: Alege o lumină albă, mai rece, pentru a stimula concentrarea în timpul muncii.
  3. Relaxare și meditație: Utilizează culorile și intensitățile blânde pentru a te relaxa înainte de culcare.

De ce veioza WiZ Mobile? 💫

Alegând veioza albă WiZ Mobile 13.5W 400lm WiFi BT RGB, investești într-un accesoriu care îmbină perfect funcționalitatea cu estetica. Este un pas spre un stil de viață modern, eficient și personalizat, oferindu-ți control complet asupra ambianței din locuința ta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email