Descoperă lumea de culori Philips Hue cu pachetul de bandă LED și Hue Bridge

Vrei să aduci inovație și culoare în casa ta? Pachetul Philips Hue, cu banda LED bază de 2m, extensia de 1m, și Hue Bridge, transformă orice cameră într-un spațiu vibrant și plin de viață.

De ce să alegi Pachetul Philips Hue cu Hue Bridge? 💡

  1. Calitate Excepțională: Realizat din silicon alb de înaltă calitate, acestă bandă LED are o durată de viață de 25000 de ore și un grad de protecție IP20, fiind perfect pentru iluminatul interior.
  2. Control Avansat cu Hue Bridge: Hue Bridge-ul este inima sistemului tău Philips Hue. El controlează până la 50 de dispozitive și îți oferă acces la toate automatizările din aplicația Hue.
  3. Lumină Personalizabilă: Cu un spectru de lumină White and Color Ambiance, de la 2000k-6500k, și peste 16 milioane de culori, setează atmosfera perfectă pentru orice ocazie.
  4. Tehnologie Inteligentă: Compatibil cu Bluetooth și Zigbee, pachetul este ușor de integrat cu asistenți virtuali precum Alexa, Siri Shortcuts și Google Assistant.

Maximizează experiența Philips Hue în casa ta 🏠

  • Extinde și Personalizează: Banda LED poate fi extinsă până la 10ml. Adaugă maxim 8 extensii pentru a acoperi mai multe zone și pentru a crea efecte luminoase unice.
  • Creează Rutine Inteligente: Folosește Hue Bridge pentru a seta rutine de iluminare care se potrivesc stilului tău de viață.
  • Control Vocal și de la Distanță: Schimbă culorile și intensitatea luminii folosind doar vocea sau smartphone-ul.

Un pas către casa viitorului 🌈

Pachetul Philips Hue cu bandă LED și Hue Bridge îți oferă libertatea de a personaliza iluminatul casei tale, transformând fiecare cameră într-un spațiu unic. Indiferent dacă te relaxezi, gătești sau lucrezi, Philips Hue aduce o nouă dimensiune a iluminatului inteligent în casa ta. Îmbunătățește-ți casa cu Philips Hue pentru o experiență de iluminare de neuitat!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email